2012. január 1., vasárnap

2012 and we're still here - i hope 4evA

Igen Kedves Barátaim, Trógerek!

2011 elszállt a p.-ba, de személy szerint nem is bánom. Firga bácsival szokások szerint még az említett év első napja előtt megneveztük, hogy miről is kellene szólnia - ez volt a Lucky Strike -, de qrvára nem úgy sikerült...
Nem szeretnék önző lenni, de az tény, hogy számomra az elképzelhető lehető legrosszabban alakult - Édesapám nyugodj békében! - és nem én voltam az egyedüli Tróger, kit ilyen veszteség ért. Ezen kívül sikerült az egész családomnak munkanélkülivé válnia, a Trógerek közül ekkortájt 3-an is ebben a cipőben jártunk. Sem kedvem, sem lelkierőm nem igazán volt ahhoz, hogy folytassam a blogírás hagyományait, de visszatértem és maradok is!
A negatívumok és szomorú dolgok mellett, azért történtek igencsak örömteli dolgok is kis közösségünkben ugyanis Atesz Apuka lett, Lütyesz meg bejelentette, hogy elveszítette józan eszét - vagyis - nősül. Bár már szóban megtettem, ezúton is csak GRATULÁLNI tudok - csupa nagy betűkkel - és szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy büszkék vagyunk rátok!
Gyuszkónak sokéves kapcsolata ért véget, ami egyúttal rossz és jó is, de ha objektívak szeretnénk maradni akkor inkább az utóbbi - azt hiszem ezzel ő is 1etért, főleg úgy, hogy ismét kapcsolatban van :-).
GyepeKirály a.k.a.Topmanager Úr éli "átlagos" rocksztár 7köznapjait és 7végéit.
Z. munkanélküli lett, aztán kevés pihi után ismét munkába állott. Firga meg átment Mr. Miyagi-ba.
Nem tudom, ez az év mit fog hozni, de naggggyon remélem, hogy legalább idén elkerül minket a szar és tényleg tudunk egy kicsit felfelé kapaszkodni - ha lottó akkor lottó, ha más azt sem bánom. ;-)
Szóval kérem az ötleteket 2012-nek minek az évének is kellene lennie és plíz hallassátok hangotok.
Love, Peace és szabad Tibet!
Cs.

Nincsenek megjegyzések: